Gastenboek

Wilt u ook een bericht schrijven in onze gastenboek?

Schrijf u bericht en uw ervaring met TanTan Klussenbedrijf in het onderstaande formulier.

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo
Er zijn 67 berichten geplaatst
  1. Tan is een perfectionist en aangezien ik dat zelf ook ben, was hij voor mij de ideale man voor het renoveren van mijn badkamer en toilet. Dank je wel Tan, niets dan hulde en van harte aanbevolen.

  2. Tan is echt een aanrader! Hij heeft voor ons een toilet, badkamer en extra douche gemaakt. Hij denk goed mee om tot het beste en mooiste resultaat te komen! Tan en zijn team werken erg netjes en zijn harde werkers (ze maken lange dagen). Tijdens de verbouwing hebben ze zelfs een tijdelijk toilet aangesloten waardoor we ondanks de verbouwing gebruik konden maken van een toilet.
  3. Tan heeft met zijn collega heel goed werk geleverd met het bouwen van een badkamertje op zolder met schuine wanden. Netjes afgewerkt en ook de elektra goed verwerkt. Ook de glazen schuifwand is mooi geplaatst. Zeer aan te bevelen. Ik zou graag wat foto's hebben geplaatst, maar ik zal niet weten hoe ik mijn foto's moet verkleinen op mijn refurbished Iphone.
  4. Tan heeft bij ons de badkamer verbouwd en deze is echt mooi geworden wij zijn er zo blij mee dat hij ook de wc mag verbouwen bij ons We willen tan en zijn team bedanken voor het vakwerk en het meedenken want als er iets mooier of beter kan laat tan dat altijd even zien En harde werkers die gewoon doorgaan om het af te maken Bedankt tan Kan helaas de foto's niet plaatsen aantal mb te hoog
  5. Tan en zijn team hebben bij mij de badkamer en de toiletruimte gerealiseerd en tot volle tevredenheid van mij. Als Tan vindt dat iets beter kan dan maakt hij dat ook. Harde werkers en desnoods het weekend door. Dank je wel Tan.
  6. Onze badkamer laat het goede werk van Tan zien. Zeer precies, netjes, mooi en alles in overleg. Als u een mooie badkamer wil hebben adviseer ik voor Tan te kiezen.

  7. Mooie afwerking en een hele fijne badkamer. Tan werkt zeer netjes! Zeker aan te raden! Erg vriendelijk en denkt goed mee voor een passende oplossing!

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo