Gastenboek

Wilt u ook een bericht schrijven in onze gastenboek?

Schrijf u bericht en uw ervaring met TanTan Klussenbedrijf in het onderstaande formulier.

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo
Er zijn 66 berichten geplaatst
  1. Vandaag,21 augustus 2019 heeft Tan onze badkamer en het toilet af gemaakt. Wat een vakman die Tan. Het is heel netjes geworden en wij zijn zeer tevreden over Tan en het resultaat. Wij kunnen Tan dan ook zeer aanbevelen! Paul en Wilma Terluin.
  2. Via versani in contact gekomen met tan,en prima ervaring,alles volgens afspraak nagekomen en vakwerk afgeleverd,zeer tevreden met ons toilet,top gedaan!!!!
  3. Topservice! Dhr. Tan en zijn medewerkers werken en zijn keurig netjes. Goed overleg, tips en ideeën. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer! Tip: Heerlijk Vietnamese maaltijd van mw. Tan bij kiosk bij jumbo in winkelwaard.
  4. Beste Tan, we zijn bijzonder blij met onze gerenoveerde badkamer en WC. Het goede advies en ontwerp van Versani en de vakkundige en zeer nette uitvoering van de werkzaamheden door jou verdient lof en waardering.

  5. We hebben onze badkamer en wc door meneer Tran laten doen. Alles moest vernieuwd. Dus alles eruit en leidingen omleggen. Meneer Tran werkt heel hard en maakt lange dagen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat alles goed, zorgvuldig en netjes gebeurt. Ook denkt hij mee en vraagt hoe we iets willen. Heel fijn. We kunnen meneer Tran aan iedereen aanbevelen.

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo