Gastenboek

Wilt u ook een bericht schrijven in onze gastenboek?

Schrijf u bericht en uw ervaring met TanTan Klussenbedrijf in het onderstaande formulier.

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo
Er zijn 59 berichten geplaatst
  1. We zijn nog elke dag blij met onze nieuwe badkamer en toilet die door Tan en zijn compaan Son met groot vakmanschap zijn geplaatst. Ze werken zeer netjes en denken met de klant mee alsof het hun eigen huis betreft. Tan heeft door zelfs de weekenden door te werken de badkamer en toilet beneden binnen 2,5 week afgerond. Wij kunnen hem van harte aanraden! Fam Van der Zwet

  2. Door Tan en zijn team is keurig werk verricht. Het ziet er erg mooi uit. Tan overlegt met je en geeft tips als het nodig is. Voordat er begonnen wordt, wordt alles keurig afgedekt. Er wordt hard gewerkt door Tan en zijn team. Wij zijn erg blij met het resultaat. Tan heeft ook zijn handtekening achtergelaten, dat is zijn nis die hij gemaakt heeft. Er is gewerkt terwijl wij van huis waren, alles is goed in de gaten gehouden door hem. Het is wel belangrijk dat je een magnetron hebt Bedankt Tan en je team.

  3. Wij hebben onze W.C. en douche laten maken door Dhr. Tan. De manier van werken en het afgeleverde werk is van grote klasse. Wij zijn er erg blij mee . Bedankt

  4. Ik ben heel blij met mijn nieuwe badkamer, en nieuwe toilet beneden, dankzij Tan en collega Zij hebben alles van tevoren afgeplakt op de trap en de slaapkamerdeuren voor t stof. Harde werkers en vele uren maken zij ! Zo mooi geworden door hun vakmanschap, en goede tips en adviezen, die ze geven! TOP! Dank jullie wel mannen !
  5. Onze gedateerde badkamer was nodig aan renovatie toe. Via de sanitairwinkel kregen wij het advies om de klus uit te besteden aan Tan, dat bleek een schot in de roos. Tan werkt heel nauwkeurig en ook tussentijdse wijzigingen zijn voor hem geen enkel probleem, hij heeft overal een oplossing voor. Het eindresultaat is heel mooi geworden. Ook een volgende klus zullen wij weer uitbesteden aan Tan.

  6. Tan is een echte aanrader en een echte vakman. Tan overlegt alles van te voren en laat de klant 100 % tevreden achter.
Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo