Gastenboek

Wilt u ook een bericht schrijven in onze gastenboek?

Schrijf u bericht en uw ervaring met TanTan Klussenbedrijf in het onderstaande formulier.

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo
Er zijn 70 berichten geplaatst
  1. Firma Tantan heeft onze badkamer maart 2019 gerenoveerd. We zijn zeer tevreden over de werkwijze en vooral vriendelijkheid van de werknemers Dat en Son! Alles snel/ goed en mooi afgewerkt in 14 dagen! Aanbevelend’s waardig!
  2. Meneer Tan heeft 5 jaar geleden een hangtoilet geplaatst en vloer betegeld en fonteintje gemonteerd. Wij waren zo tevreden dat we hem nu gevraagd hadden om de badkamer op te knappen. We hebben niet lang hoeven wachten en hij werkt erg hard en goed. Ook werkt ie heel netjes, alles wordt afgeplakt en elke dag bij het weggaan keurig opgeruimd en zelfs gedweild.waar vind je dat. Bij meneer Tan moet je zijn. Groetjes fam. Nahar

  3. Tan heeft fantastisch werk verricht en heeft onze badkamer compleet verbouwd. Alles verliep volgens afspraak en zijn zeer te spreken over Tan. Harde werkers en plakken alles goed af en laten het na afloop weer heel netjes achter. Een echte aanrader! de Konink

  4. Onze badkamer en toilet zijn compleet gerenoveerd door Tan en zijn collega Son. Er wordt niet zomaar iets gedaan maar er wordt altijd eerst overlegd zodat het echt naar onze wens is geïnstalleerd. Ze werken ook zeer netjes. Elke dag werd de boel aan kant gebracht. Wij weten wie we moeten bellen bij een volgende klus en zullen hen ook zeer zeker aanraden bij vrienden/kennissen en familieleden.

  5. Beste Tan, Elke dag weer is het een plezier om onder de douche te springen. Je hebt van een donker hok een heerlijke badkamer weten te maken. Dankjewel hiervoor
  6. Beeld spreekt voor zich. Binnen 14 dagen een nieuw gasten toilet en een nieuwe badkamer. Alles in overleg, op tijd en binnen budget.

  7. Tan en zijn team hebben vakwerk verricht met het plaatsen van een nieuwe badkamer. Ziet er mooi uit. Ze werken lang door, als het moet ook in de weekenden. En Tan denkt goed mee en ze ruimen elke dag alles netjes op. Ik beveel ze van harte aan!
  8. Tan heeft met zijn team een prachtige badkamer gemaakt en de oude verwijderd in 7 werkdagen. Keurig werk en netjes opgeruimd. Goede adviezen zeker toen de werktekening niet bleek te kloppen. Als we weer een klus hebben bellen we Tan zeker weer. Problemen worden opgelost en we hebben weer een prachtige badkamer.

  9. Praktische tips voor onze badkamer en toilet vooraf. Vervolgens op de afgesproken tijd de renovatie zorgvuldig gedaan door Tan en zijn collega's, terwijl wij weg waren !
Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo