Gastenboek

Wilt u ook een bericht schrijven in onze gastenboek?

Schrijf u bericht en uw ervaring met TanTan Klussenbedrijf in het onderstaande formulier.

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo
Er zijn 69 berichten geplaatst
  1. Tan heeft bij mij een prachtige nieuwe badkamer verzorgd. Hij gaat uiterst secuur te werk en zorgt er voor dat elk detail klopt. Hierbij probeert hij echt mee te denken, ik wilde bijvoorbeeld graag een makkelijk te onderhouden badkamer en Tan keek daarom kritisch naar mijn ontwerp en benoemde zaken die dit zouden kunnen vermoelijken en legde keurig uit welke alternatieven daar beter voor zouden zijn. Uiteindelijk is de badkamer volledig naar wens en geniet ik iedere ochtend weer van een prettige douche. Dankjewel Tan!
  2. Tan heeft bij ons de badkamer en wc gerenoveerd en heeft dit fantastisch gedaan. Hij is heel deskundig en werkt netjes! Ik raad hem iedereen aan!

  3. Tan heeft fantastisch werk verricht en heeft onze badkamer compleet verbouwd. Alles verliep volgens afspraak en zijn zeer te spreken over Tan. Harde werkers en plakken alles goed af en laten het na afloop weer heel netjes achter. Een echte aanrader! de Konink

  4. Onze badkamer en toilet zijn compleet gerenoveerd door Tan en zijn collega Son. Er wordt niet zomaar iets gedaan maar er wordt altijd eerst overlegd zodat het echt naar onze wens is geïnstalleerd. Ze werken ook zeer netjes. Elke dag werd de boel aan kant gebracht. Wij weten wie we moeten bellen bij een volgende klus en zullen hen ook zeer zeker aanraden bij vrienden/kennissen en familieleden.

  5. Beste Tan, Elke dag weer is het een plezier om onder de douche te springen. Je hebt van een donker hok een heerlijke badkamer weten te maken. Dankjewel hiervoor
  6. Beeld spreekt voor zich. Binnen 14 dagen een nieuw gasten toilet en een nieuwe badkamer. Alles in overleg, op tijd en binnen budget.

  7. Tan en zijn team hebben vakwerk verricht met het plaatsen van een nieuwe badkamer. Ziet er mooi uit. Ze werken lang door, als het moet ook in de weekenden. En Tan denkt goed mee en ze ruimen elke dag alles netjes op. Ik beveel ze van harte aan!
  8. Tan heeft met zijn team een prachtige badkamer gemaakt en de oude verwijderd in 7 werkdagen. Keurig werk en netjes opgeruimd. Goede adviezen zeker toen de werktekening niet bleek te kloppen. Als we weer een klus hebben bellen we Tan zeker weer. Problemen worden opgelost en we hebben weer een prachtige badkamer.

  9. Praktische tips voor onze badkamer en toilet vooraf. Vervolgens op de afgesproken tijd de renovatie zorgvuldig gedaan door Tan en zijn collega's, terwijl wij weg waren !
Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo