Gastenboek

Wilt u ook een bericht schrijven in onze gastenboek?

Schrijf u bericht en uw ervaring met TanTan Klussenbedrijf in het onderstaande formulier.

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo
Er zijn 85 berichten geplaatst
  1. Tan heeft bij ons de badkamer en wc gerenoveerd en heeft dit fantastisch gedaan. Hij is heel deskundig en werkt netjes! Ik raad hem iedereen aan!

  2. De badkamer is prachtig gerenoveerd. de service laat te wensen over. Is op zaterdag langs geweest en zou "volgende week donderdag de rest af maken". Dat is nu bijna twee weken geleden.
  3. Geweldige vaklui die je met een gerust hart aan het werk kunt laten. Meer dan tevreden met het resultaat en het meedenken tijdens het plaatsen. Daar word je blij van!
  4. We hebben de badkamer (en toiletten) van ons nieuwbouwhuis bij Versani laten ontwerpen, en dhr. Tran (en zijn team) hebben alles perfect geinstalleerd en afgewerkt. We zijn heel blij met het eindresultaat, en kunnen klussenbedrijf TanTan van harte aanbevelen.
  5. Vandaag,21 augustus 2019 heeft Tan onze badkamer en het toilet af gemaakt. Wat een vakman die Tan. Het is heel netjes geworden en wij zijn zeer tevreden over Tan en het resultaat. Wij kunnen Tan dan ook zeer aanbevelen! Paul en Wilma Terluin.
  6. Via versani in contact gekomen met tan,en prima ervaring,alles volgens afspraak nagekomen en vakwerk afgeleverd,zeer tevreden met ons toilet,top gedaan!!!!
  7. Topservice! Dhr. Tan en zijn medewerkers werken en zijn keurig netjes. Goed overleg, tips en ideeën. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer! Tip: Heerlijk Vietnamese maaltijd van mw. Tan bij kiosk bij jumbo in winkelwaard.
  8. Beste Tan, we zijn bijzonder blij met onze gerenoveerde badkamer en WC. Het goede advies en ontwerp van Versani en de vakkundige en zeer nette uitvoering van de werkzaamheden door jou verdient lof en waardering.

  9. We hebben onze badkamer en wc door meneer Tran laten doen. Alles moest vernieuwd. Dus alles eruit en leidingen omleggen. Meneer Tran werkt heel hard en maakt lange dagen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat alles goed, zorgvuldig en netjes gebeurt. Ook denkt hij mee en vraagt hoe we iets willen. Heel fijn. We kunnen meneer Tran aan iedereen aanbevelen.

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo