Gastenboek

Wilt u ook een bericht schrijven in onze gastenboek?

Schrijf u bericht en uw ervaring met TanTan Klussenbedrijf in het onderstaande formulier.

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo
Er zijn 87 berichten geplaatst
  1. Wauw wat een dedication. Zeer blij dat Tan onze nieuwe badkamer heeft geplaatst. Tan heeft oog voor detail, denkt met je mee, komt met goede ideeën of alternatieven indien nodig om ze vervolgens na overleg te realiseren. Omdat nog niet alle assecoirers waren geleverd voor de badkamer kwam Tan op de zaterdag en zondag terug om de badkamer af te maken. Zeer blij met het eindresultaat!

  2. Wauw wat een dedication! Wat zijn wij blij dat Tan onze nieuwe badkamer heeft geplaatst. Tan denkt met je mee, komt met goede ideeën en realiseert deze vervolgens. Einde werkdag wordt alles netjes opgeruimd. Toen onze badkamer vrijwel klaar was maar kleine dingetjes nog moesten gebeuren omdat nog niet alle assecoires waren geleverd kwam Tan op zaterdag of zondag de rest afmaken. Zeer blij met eindresultaat! Topper!!

  3. Wat een ongelofelijk goed werk levert Tan! Prachtige badkamer, prachtig toilet en een prachtige garage en bijkeuken!
  4. Tan is een echte vakman. Met absoluut geen 9-5 mentaliteit werkt hij gedreven en gaat, met ook oog voor detail, voor een perfect eindresultaat. Creatieve ideeën of alternatieven worden overlegd en uitgewerkt.

  5. Tan en zijn team hebben ons toilet en badkamer gerenoveerd. Tan maakte hele lange werkdagen en kwam gedurende het traject met tips en aanpassingen op het ontwerp. Het was een fijne samenwerking en wij zijn heel blij met het eindresultaat. Het is elke dag een feestje om onze prachtige badkamer te gebruiken.
  6. Tan en zijn team hebben ons toilet en de badkamer gerenoveerd. Prachtig werk geleverd, Tan maakte hele lange werkdagen en overlast werd zoveel mogelijk beperkt. Wij zijn ontzettend trots en blij met ons nieuwe toilet en badkamer.
  7. Tantan, een eenmansbedrijf van iemand die van wanten weet. Samen met zijn neef wordt er binnen de kortste keren een mooi product afgeleverd. In mijn geval een badkamerrenovatie. Ze denken goed mee, al is het wel verstandig er zelf ook bij te blijven voor goed overleg. Voor de rest hoef je er weinig naar om te kijken. Ze gaan hun eigen gang, desnoods op zondag. Petje af voor de werkethiek. Tan, hij weet wat hij kan. Bedankt

Plaats een bericht in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wp-puzzle.com logo