Ik ben met Tan in aanraking gekomen via VERSANI in Alkmaar.

Het klusje is iets groter als Tan gewend is te doen maar mijn buurvrouw van 74 wil graag naar die woning en ik heb haar beloofd dat het goed komt.

Na de slag van de materialen komt Tan met een zeer concurrerend aanbod dus wij gaan accoord en aan de slag.

Nou dat kun je aan Tan wel overlaten hoor hij begint op 27 november om 8.00 uur.

Op 3 januari heb ik eens even rond gekeken. We hebben dan een woensdag ochtend Tan niet gezien i.v.m. zijn kapotte auto en 1e kerst dag en nieuwjaarsdag was hij er niet maar alle andere dagen was hij er rond 8 uur en pas na 8 uur naar huis.

Daarom heeft hij deze mega klus ook de snelheid gegeven die nodig was want eind januari moest er verhuisd worden.

De klus: oude electra weghalen, kasten naar buiten, gietijzerenkachel verwijderen, keuken slopen, de wc en badkamer er uit, ach en dan ook nog een badkamerwand er uit. Tja en dan nog een klusje: er moet een lift komen dus 2 vloeren er uit.

En dan komt de opbouw.

bad,wc en keuken er weer in en die lift moet weer een vloer hebben ( nu 10cm lager dan de oorspronkelijke). Ook het hele huis even voorzien van tegels 60X60 .Er worden weer nieuwe muren gezet en ook de CV wordt verlegd.

Tja het kan met Tan. Hij klimt onder de vloer ( door het water) en zelfs op het dak om alles te verzorgen.

Het is wel effe wennen hoor in het begin om hem goed te begrijpen, maar met goede wil kom je er uit.

 Er is maar 1 ding waar hij niet aan begint en dat is het sleutelen in de meterkast aan electra. Gelukkig kan ik dat zelf erg goed, dus ook een nieuwe groepenkast komt er in 

Tijdens de laatste fase blijken de schopboards van de trap slecht dus…. juist na 5 uur klussen zitten er nieuwe schopboards in waar een timmerman jaloers op is. En dus kan de schilder weer verder.

Mijn buurvrouw is nu over en binnenkort komt Tan nog voor de laatste kleine klusjes.

Kortom heb je een mega project of slechts een kleine WC?

Dan is Tan jouw partner

Frans